vineri, 30 mai 2014

Manusile albe de piele

accesorii+vintage+DIY+HowTo+Reparaţii+Haine+Sfaturi+Practice+Tutoriale
Manusile sunt un obiect de imbracaminte absolut necesar atat pentru iarna cat si ca accesoriu de lux pentru o tinuta eleganta.

Ne vom ocupa in special de manusile albe de piele deorece acestea necasita o atenntie deosebita.

Manusile albe din piele se murdaresc foarte repede, mai ales daca toaleta este de culoare inchisa, de aceea este necesar sa le spalati mai des. Intrebarea este "Cum?"
Se imbraca fiecare pe mana, se inmoaie bine in neofalina si cu carpe uscate se freaca pana ce se zvanta bine, apoi intinse pe masa, deasupra unei carpe curate, se mai freaca cu o flanela moale, de culoare alba si bine uscata ca sa-si recapete luciul.

Nu se intind de la inceput pe masa fiindca, frecandu-le pe o parte, se formeaza o dunga de murdarie la margini.

Vasul in care se pune neofalina trebuie sa fie perfect uscat, orice strop de apa pateaza manusile. Acestea se pastreaza intr-o cutie invelite in hartie subtire sau celofan, iar in vizita sau la spectacol pastrati-le in geanta sau in buzunar, nu le tineti in mana caci se murdaresc. Manusile din bumbac si cele din fire sintetice se spala la fel ca ciorapii.

Pe strada,in local sau in vizita, nu intindeti mana inmanusata. Mai intai, scoateti-va manusa si apoi strangeti, fara sa scuturati, mana prietenului sau a persoanei cu care v-ati oprit sa stati de vorba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...